Кармични избори, Джуна Уоутан

14.00 лв.

от 28.11. – на пазара! Седемте нива на съществуване, Ваяна Стайбъл

Използвайте Закона за кармата, за да създадете радост в живота си

Вероятно искате да промените живота си, но все не успявате да го направите. Може би сте загърбили мечтите си преди толкова години, че вече сте забравили какви са били те. Ако сте отворени към промяната и искате да се чувствате по-удовлетворени от живота си – независимо дали става въпрос за работата ви, за личните ви взаимоотношения или за начина, по който изразявате себе си – тази книга може да ви покаже как да го направите.

Описание

Кармични избори – Използвайте Закона за кармата, за да създадете радост в живота си, Джуна Уоутан

Вероятно искате да промените живота си, но все не успявате да го направите. Може би сте загърбили мечтите си преди толкова години, че вече сте забравили какви са били те. Ако сте отворени към промяната и искате да се чувствате по-удовлетворени от живота си – независимо дали става въпрос за работата ви, за личните ви взаимоотношения или за начина, по който изразявате себе си – тази книга може да ви покаже как да го направите. Ще разберете как да излезете от безнадеждните ситуации, като се свържете с душата си и съставите план за постигане на желаното от вас. Специално подбраните въпроси ще ви помогнат да се заемете с решаването на най-наболелите проблеми. Упражненията, медитациите и трите стъпки на Формулата за освобождаване от кармични модели – изяснете, изчистете и сътворете – ще ви помогнат да преодолеете блокажите, така че да направите необходимото и да сътворите за себе си живота, който искате.

• Излекувайте старите си рани и премахнете ограниченията, които сами си налагате.
• Създайте си нови стратегии и цели за по-пълноценно бъдеще.
• Научете как да получите покрепа от близки, приятели и специалисти.
• Развийте интуицията си и се свържете с душевната си мъдрост.
• Предприемете действия, чрез които да промените живота си.

„Кармични избори“ ще ви покаже как да работите със Закона за кармата и Закона за привличането и ще ви научи как да постигате целите си така, че те да са от полза за всички. Така ще разширите хоризонта си и ще видите общата картина, защото когато вземате под внимание начина, по който решенията ви влияят на вашата общност, на околната среда и на света като цяло, вие правите по-добри избори.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9789546264572

Издателство

Език

български

Корици вид

Мека

Година на издаване

Брой страници

253

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Кармични избори, Джуна Уоутан“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.