Как да чувате вашите ангели, Дорийн Върчу

8.00 лв.

  • Автори: Дорийн Върчу

Тази книга ще ви обясни стъпка по стъпка как да получавате ясни послания от вашите ангели и водачи. От много години Дорийн Върчу преподава този материал на своите семинари по ангелска терапия и сега го обобщава в това удобно и лесно за употреба ръководство.

Описание

Как да чувате вашите ангели, Дорийн Върчу

Тази книга ще ви обясни стъпка по стъпка как да получавате ясни послания от вашите ангели и водачи. От много години Дорийн Върчу преподава този материал на своите семинари по ангелска терапия и сега го обобщава в това удобно и лесно за употреба ръководство.

На страниците на книгата можете да откриете своя индивидуален и предпочитан начин за общуване с ангелските същности, за да разбирате по-лесно образите, думите, мислите и усещанията, които получавате като напътствия от духовния свят. Освен това, с помощта на дадените тук указания ще можете да различавате истинските Божествени послания от гласа на егото. Авторката е включила практически указания за развиване на ясното виждане, чуване, усещане или получаване на мисловна информация на нивото на разума. Така ще установите ясна и разбираема връзка със своите ангели и ще можете да разчитате винаги на техните изпълнени с любов и Божествена мъдрост напътствия.

АНГЕЛСКОТО ПРИСЪСТВИЕ КАТО УСЕЩАНЕ
Най-често хората имат емоционално или физическо „усещане” за ангелите. Ако несте сигурни дали наистина имате посещение или съобщение от тях, обърнете внимание на следните признаци:
Истинско общуване с ангелите чрез усещанията
При такава среща може да почувствате:
Топлина и ласка, сякаш някой ви прегръща с любов.
Сигурност, дори и да ви предупреждават за някаква опасност.
Често се долавя някакъв приятен аромат от невидим източник, например на цветя или на любимия парфюм на починал близък човек.
На леглото или на дивана се появява вдлъбнатина, сякаш някой току що е седял до вас.
Променят се налягането и температурата в стаята.
Усещате, че някой сякаш ви докосва по главата, косата или рамото.
Чувствате се сънливи или превъзбудени след срещата.
Знаете с пълна увереност, че „това е истина”.
Имате постоянно и непрекъснато вътрешно усещане, че трябва да направите определени промени в живота си или да предприемете някаква конкретна стъпка.
Струва ви се, че край вас стои познат човек, например починал близък.
Всичко това ви изглежда съвсем естествено и се появява спонтанно.

Дорийн Върчу е доктор по психология и ясновидка, която работи с ангелите. Автор е на много книги и гадателски карти, сред които „Лечение с ангелите„, „Архангели и Извисени учители“, „Ежедневни напътствия от вашите ангели“. Дорийн участва в много международни телевизионни и радиопредавания, води редовни рубрика в духовни периодични издания и провежда курсове и семинари за работа с ангелите.

 

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9789546263131

Издателство

Език

български

Корици вид

Мека

Брой страници

144

Година на издаване

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Как да чувате вашите ангели, Дорийн Върчу“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.