Изкуството да бъдеш Егоист, Йозеф Киршнер

14.00 лв.

Книга-предизвикателство за изкуството да бъдем такива, каквито сме.

  • Стратегия за себеразгръщане
  • Как сами да направляваме живота си
  • Как да осъществим големите си мечти и желания
  • Как да не бъдем зависими от другите
  • Как да защитим своята територия
  • Как да не се прекланяме пред авторитети
  • Как да разчитаме единствено на себе си

Описание

Изкуството да бъдеш Егоист, Йозеф Киршнер

Вниманието тук е съсредоточено преди всичко върху практически въпроси: Как да се освободим от чуждото влияние?; Как да намерим опора в самите себе си?; Как да открием своя собствен път в живота и да го проправим въпреки препятствията?

За автора няма никакво съмнение, че тази книга не е написана за онези, които виждат щастието си само в това, да бъдат обичани от всички. Тя е написана за другите – Които искат сами да направляват живота си; Които искат да осъществяват големите си мечти и желания, вместо да ги потискат, понеже те не биха се харесали на останалите, които разчитат единствено на себе си.

Книгата ни учи как се постига това. Не лицеприятно, не деликатно, а безпощадно се посочват наши слабости, които предпочитаме да не забелязваме.

Йозеф Киршнер

Австрийският писател Йозеф Киршнер е един от най-изявените съвременни автори на книги по практическа психология, достоен съперник на класици в жанра като Дейл Карнеги и Наполеон Хил. Биографията му е пример за човек, преуспял благодарение на собствените си сили.

Роден през 1931г., той опознава живота от всички страни: бил е работник в склад, преводач, репортер, автор на рекламни текстове, водещ редактор, сценарист, лектор в Харвардския университет, преподавател по журналистика във Виенския университет. Днес той ръководи австрийския филиал на един немски вестникарски концерн. Женен е и има двама сина.

Големия пробив прави още с първата си книга: „Манипулирайте, но правилно“. След това всяко ново заглавие се продава в огромни тиражи и се превежда на много езици: „Изкуството да бъдеш егоист“, „Помогни си сам, за да ти помогне и друг“, „Изкуството да бъдеш беден, но щастлив“, „Библия на егоиста“, „100 стъпки към щастието“, „Изкуството да се живее без страх“, „Как да се радваме повече на секса“ и „Как да планираме живота си правилно“.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9544740287

Издателство

Език

български

Година на издаване

Брой страници

276

Формат

130х200 мм.

Корици вид

Мека

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Изкуството да бъдеш Егоист, Йозеф Киршнер“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.