Има духовно решение за всеки проблем, Уейн Дайър

15.00 лв.

Вдъхновяваща книга, която показва съществуването на всемогъща духовна сила, която добре познаваме и в която е решението на проблемите – силата на любовта, хармонията и проявленията на доброто.

Описание

Има духовно решение за всеки проблем, Уейн Дайър

Вдъхновяваща книга, която показва съществуването на всемогъща духовна сила, която добре познаваме и в която е решението на проблемите – силата на любовта, хармонията и проявленията на доброто.

Когато се изправим пред проблем, независимо дали е свързан с влошено здраве, с финансови затруднения или с общуване с други хора, ние често разчитаме на интелекта, за да го решим. В тази книга Дайър ни показва, че има духовна сила, която носи решение на проблемите. Авторът черпи от различни духовни традиции, особено от прочутата молитва на свети Франциск от Асизи и ни призовава да пробудим нашата духовна същност.

Първата част от книгата полага основите за духовно решаване на проблемите, като разкрива мъдростта на йогата-мистик Патанджали.

Втората част се съсредоточава върху молитвата на свети Франциск.

Дайър дава конкретни практически препоръки за прилагане ученията на тези мъдреци, включително утвърждения, писмени упражнения и насочени медитации.

Уейн Дайър

Уейн Дайър, доктор по философия, е известен в целия свят писател и лектор в областта на самоусъвършенстването. Той е автор на повече от 30 книги, създал е множество аудиокасети
и видеопрограми и е участвал в хиляди предавания по телевизията и радиото. Неговите книги „Бъди господар на живота си“, „Мъдростта на вековете“, „Има духовно решение на всеки проблем“ и бестселърите на „Ню Йорк Таймс“ „10 тайни на успеха и вътрешния мир“, „Силата на намерението“, „Промени мислите си, промени живота си“ са представяни в специални предавания по националната телевизия. Всички тези творби на Уейн Дайър са публикувани на български език от ИК „Кибеа“.
Дайър е защитил докторат по педагогическа психология в университета „Уейн“ и е работил като асистент в университета „Сейнт Джон“ в Ню Йорк.

 

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9544743863

Издателство

Език

български

Година на издаване

Брой страници

330

Формат

130х200 мм.

Корици вид

Мека

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Има духовно решение за всеки проблем, Уейн Дайър“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.