Хорарна астрология, Алфи Лавоа – Бъpзи и тoчни oтгoвopи пo кapтa нa cъбитиeтo

8.00 лв.

Бъpзи и тoчни oтгoвopи пo кapтa нa cъбитиeтo

В забързаното ни ежедневие всеки търси разумен, съчувствен съвет по проблемите от истинския живот… Хорарната дисциплина е тази, която отговаря на нашите въпроси

Описание

Хорарна астрология, Алфи Лавоа

Алфи Лавоа започва астрологическата си кариера през 1962 г. – работи като професионален астролог консултант и специалист по хорарна практика. През 1977 година основава Астрологичен изследователски институт. Лектор на многобройни симпозиуми в целия свят, той е международно известен експерт по хорарна астрология, получил специално признание от NCGR, UAC, AFA и други организации. Автор е на серия книги, сред които „Лекции по хорарна практика”, „Хорарна астрология”, ежемесечно списва хорарната рубрика в Dell Horoscope. Създател е и на компанията A.I.R. Software – водещ фактор в програмирането за астрологически нужди, където той съчетава плодовете на богатата си консултантска практика от повече от 35 години с инженерното си образование. Член е на Националния борд на NCGR, където е ръководител на изследователския департамент, както и управлява отдел за обучение в AFAN.

„В забързаното ни ежедневие всеки търси разумен, съчувствен съвет по проблемите от истинския живот… Хорарната дисциплина е тази, която отговаря на нашите въпроси. Дълги години Алфи Лавоа е изучавал хорарните взаимовръзки и в тази книга ни поднася изкуството да се тълкуват хороскопи на събитията в ясен и прагматичен стил, съчетано с много примери.”

Керъл Уигърс, издател на „The Horary Practitioner”

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9548610663

Издателство

Език

български

Брой страници

168

Година на издаване

Корици вид

Мека

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Хорарна астрология, Алфи Лавоа – Бъpзи и тoчни oтгoвopи пo кapтa нa cъбитиeтo“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.