Хатха-йога или изкуството да бъдем здрави, Йоги Рамачарака

10.00 лв.

„Хатха-йога“ е най-продаваната книга за йога, главно заради литературния талант на автора, който е съумял да представи на широката публика максимално просто и достъпно теорията на йогите за физическото и психическото здраве и да посочи как тя може да бъде приложена на практика.

Описание

Хатха-йога или изкуството да бъдем здрави,

Йоги Рамачарака

Книгите на Йоги Ракачарака са издържали изпитанието на времето. Макар и написани в началото на миналия век, всичките му петнадесет книги постоянно се преиздават в цял свят, включително и в Индия.

„Хатха-йога“ е най-продаваната сред тях, главно заради литературния талант на автора, който е съумял да представи на широката публика максимално просто и достъпно теорията на йогите за физическото и психическото здраве и да посочи как тя може да бъде приложена на практика.

Той разяснява наглед познати неща – как да се храним здравословно, как да дишаме правилно, как да почиваме и да се зареждаме с енергия, как да се къпем, как да спим, – но така, че сами да се убедим колко изопачени представи имаме за всяка от тези елементарни жизнени дейности и как ден след ден неусетно рушим здравето си. Наред с това е описал и как да го възстановим с помощта на една система от оригинални динамични упражнения – лесни за изпълнение, но и учудващо ефикасни.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

954-8945-09-6

Издателство

Език

български

Година на издаване

Корици вид

Мека

Брой страници

198

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Хатха-йога или изкуството да бъдем здрави, Йоги Рамачарака“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.