Хармонизиране на чакрите, Маргарет Ан Лембо

15.00 лв.

Автор: Маргарет Ан Лембо

Променете своята реалност с помощта на кристали, цветове, ароматерапия и силата на положителното мислене

Това практическо ръководство ще ви научи как да балансирате и хармонизирате седемте главни чакри – енергийните центрове в тялото, които влияят върху всичко в живота ви. В книгата са включени различни духовни средства за пречистване и лечение на всички нива.

Описание

Хармонизиране на чакрите,

Маргарет Ан Лембо

Променете своята реалност с помощта на кристали, цветове, ароматерапия и силата на положителното мислене

Това практическо ръководство ще ви научи как да балансирате и хармонизирате седемте главни чакри – енергийните центрове в тялото, които влияят върху всичко в живота ви. В книгата са включени различни духовни средства за пречистване и лечение на всички нива. Авторката разглежда подробно всяка чакра, нейните характеристики и ключови думи, както и житейските области и физическите органи и заболявания, които са под влияние на нейната енергия. След това предлага различни техники за привеждане на конкретната чакра в баланс и хармония с цялата енергийна система на тялото. Можете да прилагате тези прости техники с помощта на кристалите, цветовете, ароматните масла и други полезни средства, за да подпомогнете вашето лечение и да направите положителни промени на физическо, емоционално и духовно ниво.

Маргарет Ан Лембо е духовна лечителка, Рейки майстор и основател на духовния център „Кристалната градина“. Повече от 20 години тя провежда семинари и курсове за изучаване на кристалите и скъпоценните камъни, ароматерапия, цветотерапия и хармонизиране на енергийните центрове в човешкото тяло. Повече информация за нейната дейност и дисковете й с ръководена медитация ще намерите на нейния уебсайт: www.margaretannlembo.com.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9789546264176

Издателство

Език

български

Корици вид

Мека

Брой страници

263

Година на издаване

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Хармонизиране на чакрите, Маргарет Ан Лембо“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.