DVD Моята програма. Йога за възстановяване след раждане, Светла Иванова

15.00 лв.

Програмата е подходяща и за майки и жени, които никога не са се занимавали с йога. Упражненията, които съм подбрала, са прости, но по-интензивни и много ефикасни за цялостно възстановяване и за премахване на умората и стреса. Показвам и по-трудните им варианти за по-напредналите, но вие изберете онези, които са според възможностите ви. Светла Иванова

Описание

DVD Моята програма. Йога за възстановяване след раждане, Светла Иванова

Здравейте, мили дами, дарили живот!

След раждането, когато новият човек в живота ни е вече факт, повече от всякога имаме нужда от време, което да отделим за себе си и своето възстановяване.

Представям ви моя подбор от упражнения по йога след раждане, специално за нуждите на тялото ни след тази голяма промяна. Този курс е естествено продължение на програмата ми за бременни.

Ще ни помогне да премахнем излишните килограми, да стегнем корема, ханша и бедрата, да премахнем напрежението от шията, раменете и кръста, да подобрим гъвкавостта на гръбнака, а и изобщо на цялото тяло.

Програмата е подходяща и за майки и жени, които никога не са се занимавали с йога. Упражненията, които съм подбрала, са прости, но по-интензивни и много ефикасни за цялостно възстановяване и за премахване на умората и стреса. Показвам и по-трудните им варианти за по-напредналите, но вие изберете онези, които са според възможностите ви.

Накратко за програмата. Разделих я на отделни части, които могат да се комбинират по между си, или да се правят според нуждите и времето, с което разполагате.

Първата част включва упражнения с елементи на йога с вашето бебе. Тя е за моментите, в които нямате възможност да се отделите от него, но поне ще ги използвате за ударно стягане на най-променените от бременността части от тялото и крайниците.

Втората част е основната самостоятелна йога програма. Това ще е само вашето лично време в което да се възстановите чрез упражнения (асани).

Накрая съм отделила дишането (пранаяма техника) и релаксацията за ваше удобство. Можете да ги практикувате самостоятелно, след упражненията с вашето бебе или след основната програма, или просто когато имате желание само да си отпочинете и да се освежите.

Програма е консултирана с инструктора по хата йога – Снежана Ненчева.

Надявам се времето, прекарано заедно, да подобри формата ви, да ви зареди с енергия и да се върнете доволни и отпочинали към ежедневните ви задължения!

Светла Иванова

 Търсете на DVD още:

Очаквайте:

  • „Йога за всеки ден“ – различни по времетраене програми
  •  „Йога за всички“ – над 20 комплекса с упражнения

 

Допълнителна информация

Автор

ISBN

1172371000008

Издателство

Език

български

Година на издаване

Брой страници

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „DVD Моята програма. Йога за възстановяване след раждане, Светла Иванова“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.