До оня свят и обратно, Пламен Григоров

10.00 лв.

Не съм мистик, не съм и скептик. Споделеното тук няма за цел да убеждава когото и да било в каквото и да е. Аз само разказвам какво „видях“ Там. Приемам, че то не е без значение за познанието, свързано с други светове, с други енергии, с друг начин на мислене и живеене. Защото всичко, каквото „видях“ Там, се сбъдва или възкръсва от миналото тук.

Описание

До оня свят и обратно, Пламен Григоров

Какво „видях“ за тридесет денонощия в кома.

„Не съм мистик, не съм и скептик. Споделеното тук няма за цел да убеждава когото и да било в каквото и да е. Аз само разказвам какво „видях“ Там. Приемам, че то не е без значение за познанието, свързано с други светове, с други енергии, с друг начин на мислене и живеене. Защото всичко, каквото „видях“ Там, се сбъдва или възкръсва от миналото тук. Защото не беше сън, а друг живот, в друг свят… Пребиваването ми Там беше тежко изпитание за мен. Първото нещо, за което си спомних, когато се убедих, че вече не съм Там, бяха думите на моята баба Янка, че няма нищо по-хубаво от Белия свят. Когато я питах къде е този свят, тя отговаряше: „Тука, тука е Белият свят, ако има други светове, то те са Черни светове…“

Безсмъртието винаги е било крайъгълният камък при търсенето на смисъла на човешкия живот. Вярата в безсмъртието е залегнала във всички религии, а търсенето на доказателства за живот след смъртта не е от днес и от вчера. В тази насока дори науката вече има своите постижения и открития.

Пребиваването ми Там беше тежко изпитание за мен. Първото нещо, за което си спомних, когато се убедих, че вече не съм Там, бяха думите на моята баба Янка, че няма нищо по хубаво от Белия свят. Когато я питах къде е този свят, тя отговаряше:

– Тука, тука е Белият свят, ако има други светове, то те са Черни светове.

Аз бях в един такъв Черен свят, в света на Болката. В света на енергийните голи птици. Не пожелавам на никого да отиде Там, но съм сигурен, че колокото повече хора научат за този свят, толкова този живот, тук на земята, в това време и в това пространство ще изглежда по-прекрасен. Да си жив тук и сега е истинско чудо. Заклевам ви да не го пропускате. Защото често се случва така, че докато търсим безсмъртието и Бога, забравяме да живеем, забравяме да обичаме и сякаш отлагаме живота си за едно друго време и едно друго пространство.

Пламен Григоров

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9789543450718

Издателство

Език

български

Година на издаване

Корици вид

Мека

Брой страници

120

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „До оня свят и обратно, Пламен Григоров“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.