Цялостно изцеление, Якоб Лорбер

9.99 лв.

Не само Старият завет, но и цялото време след Христа е изпълнено с пророчества. За жалост, институционализираната църква почти не им е обръщала внимание. С натрапената и необяснима теза, че краят на откровенията ще дойде най-късно след смъртта на Апостолите, на гласа на Светия Дух е отредено минимално пространство.

Описание

Цялостно изцеление, Якоб Лорбер

Не само Старият завет, но и цялото време след Христа е изпълнено с пророчества. За жалост, институционализираната църква почти не им е обръщала внимание. С натрапената и необяснима теза, че краят на откровенията ще дойде най-късно след смъртта на Апостолите, на гласа на Светия Дух е отредено минимално пространство. Но тази теза е била опровергана не веднъж през вековете от плеядата пророци Й. фон Фиори, Я. Бьоме, Е Сведенборг, Я. Лорбер и много други, които не остават незабелязани дори и от църквата. Чрез Яков Лорбер обаче Духът на истината се е пролял досущ рогът на изобилието. “Дори да прибегнем до дълбинната психология, не ще обясним феномена Лорбер. Четейки произведенията му, осъзнаваме, че съдържащата се в тях информация надхвърля ограниченото човешко знание. За усвояването й не би стигнал цял един живот. Тя не би могла да бъде плод и на най-богатата фантазия. Също толкова невъзможно е творчеството на Лорбер да се подведе под знаменателя на философията и теологията. Както във всички останали познати ни пророчески прозрения, и в неговите присъства нещо необяснимо…”

Хелмут фон Швайниц, теолог

В книгата “Цялостно изцеление” са събрани откъси от огромното наследство на Якоб Лорбер, отнасящи се до духовната анатомия на човека, причините и предназначението на болестите и страданията, начините за тяхното преодоляване, живота с Бог и без Бог. … Когато всичко у човека е станало небесно, небесно става и обкръжението му. Дните и нощите му се изпълват със свят покой и светлина за чистата му, единена с духа си душа…

Допълнителна информация

Автор

ISBN

954869218X

Издателство

Език

български

Корици вид

Мека

Година на издаване

Брой страници

164

Формат

130х200 мм.

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Цялостно изцеление, Якоб Лорбер“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.