Чудото на магнезия, Д-р Димитър Пашкулев

22.00 лв. 7.00 лв.

С щедра ръка самата природа е изсипала обилие от елемента магнезий: в световния океан, земната кора, зеленчуците, ядките и семената, билките, подправките… Но умеем ли да оползотворяваме това богатство в интерес на пълноценното здраве, добрата физическа и умствена форма?

Описание

Чудото на магнезия, Д-р Димитър Пашкулев

С щедра ръка самата природа е изсипала обилие от елемента магнезий: в световния океан, земната кора, зеленчуците, ядките и семената, билките, подправките… Но умеем ли да оползотворяваме това богатство в интерес на пълноценното здраве, добрата физическа и умствена форма? Тук ще намерите полезни факти за присъствието на този елемент в нашия бит и най-вече информация за безспорните му полезни за организма функции. Ще разберете как да използвате магнезия: в храната, като хранителна добавка или външно – самостоятелно, както и в съчетание с други природни продукти и в кои случаи е особено ефективно, а и достъпно, предпазването и възстановяването на организма с този минерал – дори при заболявания, които иначе се лекуват трудно и скъпо. Като допълнение ще усвоите умението да определяте ориентировъчно наличието и степента на недостиг на магнезий в своя организъм.

Книгата съчетава научната достоверност с популярното обяснение на терминологията и е предназначена за широк кръг читатели.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9544745203

Издателство

Език

български

Година на издаване

Брой страници

167

Формат

160х210 мм.

Корици вид

Мека

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Чудото на магнезия, Д-р Димитър Пашкулев“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.