Ангелски танц – музика за релаксация и медитация, CD

15.00 лв.

Музиката на този диск е създадена, за да ви помогне да се свържете със своята Божествена Същност, вашето вътрешно съвършенство, за което ангелите идват да ни напомнят с любов. Големите класически композитори са били „докоснати от ангели“ и са били вдъхновявани да сътворят велики симфонии.

Описание

Ангелски танц – музика за релаксация и медитация, CD

Пълно заглавие: „Ангелски танц“
Музика, аранжимент и изпълнение: Сал Ракели

Музиката на този диск представлява съзнанието на ангелското царство и небесните светове. Посланието, което ангелите ни носят, е много просто. Ключът към проявлението на Рая на Земята е да служим безсебично и да бъдем пример за по-добър начин на живот – живота, който Христос е показал преди две хилядолетия.
Учителят ни каза, че можем да вършим Неговите дела и дори по-големи, ако внимателно оставим настрана своето его и повдигнем вибрациите си до Божественото Съзнание. Това можем да постигнем, като създадем красива среда, като се потопим в ученията на истината и простим на себе си, когато сгрешим. Като се освободим от осъждането и приемем себе си и другите такива, каквито сме. Като осъзнаем, че сме създадени по образ и подобие на нашия Творец и че всяко същество, голямо или малко, е обичано от Бог и заслужава да бъде част от Небесното Царство.

Музиката на този диск е създадена, за да ви помогне да се свържете със своята Божествена Същност, вашето вътрешно съвършенство, за което ангелите идват да ни напомнят с любов. Големите класически композитори са били „докоснати от ангели“ и са били вдъхновявани да сътворят велики симфонии. В действителност всеки един от нас е участник в симфонията на живота и Бог би бил незавършен без който и да било от нас.

Нека Мирът да бъде с вас по пътя ви.
Сал Ракели

Допълнителна информация

Автор

ISBN

CD21345

Издателство

Език

английски, български

Година на издаване

Брой страници

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ангелски танц – музика за релаксация и медитация, CD“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.