Астрологическо лечение. Рейнолд Ебертин

16.00 лв.

Иcтoрия и практика на аcтрoмeдицината

Една значима творба на Рейнолд Ебертин – „Астрологическо лечение”, е наистина една изключителна документална разработка, съчетаваща мъдростта на отминалите столетия и пространния изследователски материал на автора, които можем да използваме в борбата за надмогване на болестите в днешното комплицирано общество. Тази книга би трябвало да стои на лавицата на всеки астролог, който е искрено заинтересован от практикуването на лечителски изкуства.

Описание

Астрологическо лечение. Рейнолд Ебертин

Иcтoрия и практика на аcтрoмeдицината

Рейнолд Ебертин е последовател на Алфред Вите – водещият немски астролог, основател на Хамбургската школа по астрология. След смъртта на Вите през 1941 година, Рейнолд Ебертин доразвива и прилага нашироко в практиката си неговите разностранни изследвания върху срединните точки и деветдесет градусовата скала на четвъртата хармоника, залегнали в основата на науката космобиология. Ебертин неуморно поощрява медицинското приложение на астрологията – като средство за диагностика, превенция и удачен избор на време за насрочване на операции.

Първата книга на Рейнолд Ебертин – „Комбинацията на звездните влияния”, е издадена през 1940 година и е неколкократно допълвана и преиздавана.

Поради многогодишните му изследвания върху връзката между анатомичните съответствия и зодиакалните градуси, и заради обоснованото използване на полупунктовете Ебертин е смятан за основателя на съвременната космобиология.

Астрологичната традиция съпътства цялото семейство на Ебертин ­ първа е майка му Елизбет, а понастоящем продължава в лицето на неговия син ­ Балдур Ебертин.
Рейнолд умира през 1988 година.

„Последната значима творба на Рейнолд Ебертин – „Астрологическо лечение”, е наистина една изключителна документална разработка, съчетаваща мъдростта на отминалите столетия и пространния изследователски материал на автора, които можем да използваме в борбата за надмогване на болестите в днешното комплицирано общество. Тази книга би трябвало да стои на лавицата на всеки астролог, който е искрено заинтересован от практикуването на лечителски изкуства.”

Елеонора Кимъл

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9789548610698

Издателство

Език

български

Брой страници

440

Година на издаване

Корици вид

Мека

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Астрологическо лечение. Рейнолд Ебертин“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.