Астрология за душата, Алън Оукън

22.00 лв.

(1 клиентски отзив)

Ключ към вашия развиващ се аз

Астрология за душата е книга, от която ще получите подробна и задълбочена информация за енергиите и психологическите качества на Седемте Лъча, които се преплитат с традиционните планетни, домови и зодиакални влияния, познати на астролозите.

Описание

Астрология за душата, Алън Оукън

Ключ към вашия развиващ се аз

Астрология за душата е книга, от която ще получите подробна и задълбочена информация за енергиите и психологическите качества на Седемте Лъча, които се преплитат с традиционните планетни, домови и зодиакални влияния, познати на астролозите. Алън насочва богатата си ерудиция към разширяване на нашето съзнание и ни предоставя лесно разбираем и многостранно приложим поглед към една нова астрология, центрирана към Душата, която включва много други видове фина енергия освен добре известните планетарни и зодиакални влияния.

Независимо дали просто се интересувате от астрология или сте ерудиран астролог с опит, тази книга със сигурност може да допринесе много за развитието ви като душа и ще ви бъде безценен помощник за по-правилното разбиране на човешката природа и вселенските закони.

Алън Оукън е световно признат майстор астролог и учител на древната мъдрост. Алън притежава дълбоки познания по астрология и езотерика и е посветил живота си на пътя на духовното израстване и изучаване на човешката природа.

Точността на интерпретациите и прогнозите му е поразителна и му е спечелила репутация на истински съвременен мъдрец, съчетаващ научни знания с шаманска интуиция. За себе си той казва просто, че е член на Новата група на световните служители и цял живот изучава учението на Учителя Джуал Кхул /Тибетеца/.

Ключ към вашия развиващ се аз

Астрологията позволява да се случат няколко неща и ние можем да оценим даровете на това чудесно изобретение в следното:

  1. Астрологията дава възможност на астролога да се настрои към същностните качества на енергиите, въплътени в планетите, знаците, домовете и другите астрологични фактори.
  2. Поради своята гъвкавост, астрологията поражда много нива на възприемане на ритмите на „небесните и земни танцуващи партньори”, възправящи се един пред друг в Битието на Жизнената сила.
  3. Връзката между причина и следствие е сърцевината на метафизиката и е основанието, поради което измежду всички окултни науки и методи за изследване именно астрологията е най-финото средство за разкриване на окултните закони и принципи.
  4. На социално ниво астрологията позволява на все повече мъже и жени да говорят на езика на общото възприемане, независимо от различията в личния им начин на живот. По този начин астрологията се явява не само средство да се съзре все по-нарастващото обединение на човечеството, но и начин за събиране на онези хора, които се стремят да знаят и да споделят своите открития.
  5. Астрологията допринася за оценяване на основния обединяващ принцип на живота. Непрекъснато установяваме това както отвътре, чрез изучаването на самата астрология, така и отвън, в ежедневните си преживявания. Астрологията учи, че всичко се движи в цикли и кръгове:

„Всичко, което прави силата на света, се извършва в кръг. Небето е кръгло и съм чувал, че и земята е кръгла като топка, а също така и всички звезди. Вятърът в най-голямата си сила се завърта. Птиците правят гнездата си кръгли, защото тяхната религия е същата като нашата. И слънцето изгрява и залязва в кръг. Луната прави същото, а и двете са кръгли. Дори сезоните в своята смяна образуват един голям кръг и винаги се повтарят. Животът на човека е кръг от детство до детство и така е навсякъде, където действа силата.”

Черният Лос, сиукс-оглала

Обединяващият ритъм се нарича Закон на привличането – Закон за Любовта в Действие. Ако астрологията успее да приведе астролога в съзвучие с тези два закона (всъщност един и същ), тя ще му е дала най-големия дар.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9789549882933

Издателство

Език

български

Година на издаване

Корици вид

Мека

Брой страници

454

Вид

1 отзив за Астрология за душата, Алън Оукън

  1. Avatar

    Крис

    Наситина си заслужаваше.. е има и какво още да се изисква…

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.