Анатомия на духа. Седемте центъра на силата на изцелението, Каролайн Мис

14.00 лв.

Тази книга е най-смелото до днес представяне на енергийната медицина от един от нейните главни практикуващи, световноизвестната Каролайн Мис, един от „най-силните гласове в полето на алтернативното здраве и духовността“.

Учейки ви да разбирате своето тяло и дух по един нов начин, „Анатомия на духа“ ви предоставя средства за постигане на духовна зрялост и физическо здраве.

Описание

Анатомия на духа. Седемте центъра на силата на изцелението, Каролайн Мис

„Най-смелото до днес представяне на енергийната медицина от един от нейните главни практикуващи, световноизвестната Каролайн Мис – един от най-силните гласове в полето на алтернативното здраве и духовността“ – Пъблишърс уикли

Плод на петнадесетгодишна научноизследователска работа в областта на енергийната медицина, трудът показва как всяка болест съответства на система от емоционални и психологически стресове, убеждения и нагласи, които са повлияли на съответни области на човешкото тяло.

Каролайн Мис

Каролайн Мис е международен авторитет в областта на енергийната медицина и човешкото съзнание. От 1982 г. работи като интуитивен диагностик: „вижда“ болестта в тялото на пациента с помощта на интуицията си. Тя помага на хората да разберат емоционалните, психическите и физическите причини, поради които телата им развиват болест. Получава широко признание за своята съвместна работа в преподаването на интуитивната диагностика с д-р Норман Шийли, основател на Американската асоциация за холистична медицина. Заедно са написали книгата „Сътворяване на здравето: обединяване на традиционната медицинска терапия с интуитивната диагностика“.

Авторка е на бестселърите „Анатомия на духа“ и „Защо не се лекуваме и как да оздравеем“.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9544742476

Издателство

Език

български

Година на издаване

Брой страници

300

Корици вид

Мека

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Анатомия на духа. Седемте центъра на силата на изцелението, Каролайн Мис“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.