Алхимия на сърцето, Елизабет Клеър Профит, Патриша Спадаро

9.00 лв.

Как да даваме и получаваме повече любов?

Любовта е всепрощаваща и подхранваща, но заедно с това е силна, динамична и практична. Тя е катализаторът за духовно израстване….

Описание

Алхимия на сърцето, Елизабет Клеър Профит, Патриша Спадаро

Как да даваме и получаваме повече любов?

Любовта е всепрощаваща и подхранваща, но заедно с това е силна, динамична и практична. Тя е катализаторът за духовно израстване.

Тези емоционални, мъдри и необикновени прозрения ни помагат да получим достъп до най-ценната и често не разбирана част от нашето същество – сърцето. Те ни показват, че любовта може да бъде както състрадателна и грижовна, така и мощна, динамична и практична – един катализатор на духовното израстване.

От тази книга ще разберете как емоционално зрялото сърце преодолява скритите блокажи, които му пречат да дава и получава повече любов. Ще научите как да дадете на сърцето си мекота и сила, за да подобрите качеството на взаимоотношенията във всяка сфера от вашия живот. Ще станете свидетели на това как дори най-трудните уроци в любовта, ако имаме желание да се учим от тях, могат да отворят врата към една по-висша любов – и да ни покажат един по-съвършен начин да обичаме.

В книгата са включени практики за пречистване на сърцето, духовна защита и самоусъвършенстване, както и молитви за навлизане във вътрешното пространство на сърцето и запалване на Божествената искра.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9789546263377

Издателство

Език

български

Корици вид

Мека

Година на издаване

Брой страници

176

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Алхимия на сърцето, Елизабет Клеър Профит, Патриша Спадаро“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.