Агни-йога. 1929

8.00 лв.

Йога, като висша връзка с космическите достижения, е съществувала през всички векове. Всяко Учение съдържа своя Йога, приложима към дадено стъпало на еволюцията. Йогите не се отричат една от друга.

Описание

Агни-йога. 1929

Йога, като висша връзка с космическите достижения, е съществувала през всички векове. Всяко Учение съдържа своя Йога, приложима към дадено стъпало на еволюцията. Йогите не се отричат една от друга. Като клоните на едно дърво, те разширяват сянката си и дават прохлада на пътника, уморен от зноя. Изпълнен с нови сили, странникът ще продължи пътя си. Той не е отнел нищо чуждо, той не е извратил устрема, той е дал възможност да се прояви благодатта на пространството, той е дал свобода на отсъдените сили, той е овладял своята единствена собственост.

Не избягвайте силите на йога, а като светлина ги отнасяйте в здрача на неосъзнатия труд.Първо ще приложим съветите на живота,а след това ще изречем името на Йогата на идващите дни.

Ние ще чуем стъпките на стихията на огъня, но ще бъдем вече готови да управляваме вълните на пламъка. Затова приветстваме старшата Раджа Йога и утвърждаваме Агни Йога.

Допълнителна информация

Автор

ISBN

9786197069044

Издателство

Език

български

Корици вид

Мека

Година на издаване

Брой страници

428

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Агни-йога. 1929“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.