Абсолютната свобода

13.00 лв.

„Звуци от тишината“ ще те въведе в революционната система от практики Smart Walk, която ще промени живота ти.
 „Звуци от тишината“ е книга, която ни учи как да си спомним  мъдростта, скрита дълбоко в нас самите. Тя дава ключ към отговорите, които можем да намерим във всеки удар на сърцето, всяка следваща глътка въздух, всяка крачка, която правим, всяка дума, която произнасяме.

Описание

Книгата Абсолютна Свобода представя революционно практичен поглед върху самоусъвршенстването. Тя разкрива истината за това как е проектирана „машината” човек и как се създава действителността.

Мона дава реални и напълно приложими насоки за това как да открием собствените си желания и намерения, как да управляваме и използваме емоциите си, как да елиминираме страховете. Според нея пълното щастие е възможно и напълно постижимо.

Въпросът е да знаеш как.

За целта тя предоставя формулата на щастието, буквално. И тя е Е = В[М], където Е е емоция, В – вибрация, а М – мисъл.

В контекста на цялостната наука за съзнанието и действителността, Мона отговаря на въпроси като какъв е смисълът на живота, кой е Бог, какви са първопричините за състоянието на социалната система и в каква епоха навлиза човечеството.

Според авторката, човекът, който управлява съзнанието и действителността си, е от зараждащия се нов вид хора – земните магьосници. Всеки човек има потенциала да се превърне в земен магьосник. Най-важните практически насоки за този процес са събрани в наръчника Абсолютна Свобода.

 

Мона е на 37 години. Откакто е завършила университет в САЩ, не се е застоявала на едно място по-дълго от 2-3 години. Живяла е в различни градове и държави в непрестанно търсене на истината за нещастието. Когато е била на осем за първи път се е срещнала с идеята за смъртта. В момента, в който е разбрала, че хората умират, е тръгнала на голямо приключение – да търси отговора на въпроса какво се случва след смъртта? Пътят ѝ е бил осеян с философии, учения, практики и техники за самоусъвършенстване, и невероятни лични експерименти с възприятията и перспективите. Натрупала е преживявания за десет въплъщения, докато е търсила истината за живота, смъртта и всичко останало. През месец май на 2010 все пак я открива. Тогава разбира, че може и трябва да се научи да управлява собственото си съзнание. Това става неин абсолютен приоритет. Основното ѝ занимание оттогава насам е да усъвършенства изкуството на сътворяване на реалност. Съзнанието и емоциите са инструментите на това изкуство. Мона счита, че не може да има нещо по-важно за който и да било човек от това да управлява съзнанието и действителността си. Но докато се усъвършенства в магията на съзнателното съществуване, тя разбира, че хората масово не си дават сметка за очевидни факти, отнасящи се до самите тях, до функционалността на телата и средата им. Затова написва книгата Абсолютна Свобода, в която излага фундамента на науката и изкуството на сътворението на действителност.

Допълнителна информация

Автор

Издателство

ISBN

978–954-92764-3-5

Език

български

Корици вид

Мека

Година на издаване

Брой страници

144

Вид