Дванадесетте лица на Сатурн, Бил Тиърни

15.00 лв. 7.50 лв.

Вашата планета ангел хранител

Изследвайте Сатурн от гледна точка на вашите рождени знаци и домове. Разкрийте още един пласт от влиянията на тази планета в аспект с другите рождени планети. Вижте връзката на Сатурн с всеки елемент и модалност и разберете неговото значение от астрономична, митологична и метафизична гледна точка.

Описание

Дванадесетте лица на Сатурн, Бил Тиърни

Вашата планета ангел хранител

Обикновено Сатурн се свързва с личните граници, материалните спънки, психологическите препятствия и ограниченията. Макар да определяме висшите насоки на тази планета като напътствия от нашия мъдър наставник, ние възприемаме сатурновия символизъм в рождената карта като труден и тревожен.

Сега е време да отхвърлим този страховит портрет на дивия разрушител Сатурн от миналите векове. Бил Тиърни обрисува една нова жизнена картина на тази планета като приятел, а не като враг. Сатурн всъщност е ключ към нашето освобождение от житейските неволи и отхвърляне на самоограниченията.

Изследвайте Сатурн от гледна точка на вашите рождени знаци и домове. Разкрийте още един пласт от влиянията на тази планета в аспект с другите рождени планети. Вижте връзката на Сатурн с всеки елемент и модалност и разберете неговото значение от астрономична, митологична и метафизична гледна точка. В резултат на тази информация ще придобиете нов поглед за влиянието на Сатурн върху психологическото ви състояние и материална стабилност, защото това е вашата планета ангел пазител.

Допълнителна информация

Автор

Издателство

ISBN

9789546262974

Език

български

Корици вид

Мека

Година на издаване

Брой страници

400

Вид

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Дванадесетте лица на Сатурн, Бил Тиърни“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *