за Тъндър

Светът на архетипите винаги е живял дълбоко в мен и аз съм усещала близкото му присъствие чрез приказките и митовете, които толкова обичах (и все още обичам) да чета. Истината, обаче е, че по принцип съм доста критичен човек и не мога да повярвам просто така на нещо без да видя да го видя да се реализира фактически и да остави неорповержими доказателства за присъствието си. На 15-годишна възраст намерих тези доказателства  … или по-точния израз би бил, че тези доказателства намериха мен. От тогава се занимавам с Таро, после последваха астрологията и други езотерични теми.

Започнах да пиша по темата през 2011 година. Архивът с всички публикации от тогава до сега може да намерите на сайта ми. Първоначалната ми идея беше да споделя „дневникът” си, в който да споделям духовните си преживявания. Оказа се, че това е един формат, който лично аз намирам за твърде личен, защото връзката с Божественото и със себе си, която разкрива, е най-интимната, която може да има човек. Затова той отпадна и вместо да споделям процеса на намиране на себе си и духовното ми пътуване с неограничено голяма аудитория, започнах да споделям техниките, които намирам за работещи и резултатите, които дават според моя опит.

През 2014 година основах Фейсбук групата „Разговори с Вселената – астрология и езотерика” заедно с Георги Хаджийски. Към момента в нея членуват над 6 300 човека, които ежедневно се увеличават. Тя е отворен портал за всички, които желаят да се включат в дискусия на астрологични и езотерични теми и е най-голямата и най-активната българска група на темата към момента, за която лично аз знам.

Публикации от Тъндър