Какво искат да ни кажат нашите Ангели, когато ни говорят с числа?

по Ангелски числа от Дорийн Върчу

 

Всеки един от нас има поне един ангел пазител (духовен водач). Понякога се случва, че тези необикновени същества искат да се свържат с нас. Най-често това се случва, когато те искат да ни предизвестят, че нещо ще се случи в живота ни.  

Ангелите винаги са готови да Ви помогнат в трудните моменти от живота. Те използват различни методи, за да привлекат вниманието ни. Понякога изпратените от тях послания могат да бъдат под формата на необикновени видения в небето, да прозвучат като любима песен или да са закодирани в цифри. Те изпращат своите знаци, но за да ги разберете, трябва да бъдете „отворени” за тях (вижте три лесни стъпки, чрез които да засилите вашите способности да улавяте посланията на духовните си водачи). Вашите духовни водачи могат да комуникират с вас и чрез т. нар. ангелски числа, които се изписват върху часовника или телефона ви, на номера на колата пред вас или на билборда, покрай който минавате. Възможно е да сънувате числата. Когато забележите определена последователност от числа, това означава, че Вашият ангел се опитва да привлече вниманието ви.

Всяко число носи своя символика, а комбинацията от цифри предвещава Вашето бъдеще и се опитва да Ви предупреди за това, което ви предстои.

Как да разберем кои числа са Ангелски?

Случвало ли ви се е да поглеждате към часовника ви и той удивително да показва еднакви числа? Например 11:11, 22:22, 00:00 и т.н. Ако често виждате тези еднакви цифри то най-вероятно поредицата не е случайност. Възможно е те да бъдат послание от вашия ангел. Има много хора, които вярват, че определени цифрови комбинации им носи късмет и дори им сбъдва желания – тези числа всъщност са подсказка, че се движите по прав път в живота.

Числовите разнообразия са многобройни. Те се тълкуват в зависимост от положенията на цифрите.

Особености на Ангелската нумерология

Запознатите с нумерологията знаят, че числата могат да определят нашия живот, емоции темперамент, бъдещи събития като сватба, пътуване, кръщене, смяна на месторабота. За тайните на номерологията можете да прочетете в уникалната по рода си книга на Даниела Тодорова – Кабала.

Ангелската нумерология подсказват кога е удачно да се предприеме или да не се предприеме дадено действие. Тя може да ни упъти, кога е най- подходящият момент за реализиране на определено събитие. За да се възползвате от тези напътствия е нужно само да се научите да им обръщате внимание.

Последователности от цифри

Ангелите често ви изпращат съобщения, като ви показват последователност от цифри.

Правят го по два начина.

Първо, тихичко ви нашепват в ухото, за да вдигнете глава навреме и да забележите цифрите на часовника или телефония номер на дъската за обяви. Ангелите се надяват, че ще забележите повторението на едни и същи цифри. Например, често можете да наблюдавате цифровата последователност 111, и ще ви се струва, че винаги, когато погледнете часовника, той показва 1:11 или 11:11.

Вторият метод, чрез който ангелите ви показват последователност от цифри, които имат смисъл, например, насочват вниманието ви върху номерата на колата пред вас, който искат да забележите. Тези, които са запознати с този феномен, стават специалисти в разчитането на разни цифрови последователности. По този начин ангелите могат да ви предават детайлни послания. Тук са посочени основните значения на някои цифрови последователности. Ако цифровото значение има друг смисъл за вас, вашите ангели ще ви кажат. Попитайте ангелите си: „Какво се опитвате да ми кажете?“ и те с радост ще ви дадат допълнителна информация, за да ви помогнат в разшифроването на кода.

111 като последователност от цифри

Наблюдавай внимателно мислите си, мислиш ли само за това, за което искаш или за което не искаш. Тази последователност означава, че пред вас се разкриват широки възможности и мислите ви се материализират в рекордни срокове. 111 прилича на ярката светлина от светкавица. Това означава, че вселената е фотографирала мислите ви и ги материализира. Доволни ли сте от мислите, фотографирани от вселената? Ако ли не, поправете мислите си. (Помолете ангелите си да ви помогнат в това, ако имате проблеми с контрола и наблюдението на своите мисли.)

222 като последователност от цифри

Нашите посеяни неотдавна идеи започват да растат в реалността. Продължавайте да ги поливате и торите и те скоро ще се покажат от почвата, така че ще можете да видите доказателства за своите възможности. С други думи, не пропускайте петте минути преди чудото. Вашето проявление ще стане скоро очевидно за вас, затова продължавайте да работите добре! Продължавайте да държите позитивни мисли. Продължавайте да повтаряте призивите и визуализациите.

333 като последователност от цифри

Възнесените Майстори са близо до вас и искат да ви покажат, че можете да разчитате на помощта, любовта и на приятелски отношения. Призовавайте Възнесените Майстори често, особено, когато виждате често поредица от цифри с тройки в тях. Някои от най-знаменитите Възнесени Майстори са: Исус, Мойсей, Мария, Куан Ин, Йогананда.

444 като последователност от цифри

Ангелите ви обкръжават и ви уверяват в любовта си и са готови да ви помагат. Не се притеснявайте, ангелската помощ е близко.

555 като последователност от цифри

Затегнете колани. Главната промяна предстои. Тази промяна не бива да се разглежда като „позитивна“ или „негативна“, защото промяната е част от жизнения поток. Възможно е тази промяна да е отговор на молитвите ви, затова запазете спокойствие.

666 като последователност от цифри

Мислите ви не са балансирани, фокусирани са прекалено на материалния свят. Тази последователност от цифри ви моли да поддържате мисловен баланс между Небето и Земята. Както е казано в знаменитата „Планинска проповед“, ангелите ви молят да се фокусирате върху духа и служенето, и да помните, че като резултат, материалните и емоционалните ви потребности ще бъдат удовлетворени автоматично.

777 като последователност от цифри

Ангелите ви ръкопляскат, поздравления, носите се по течението! Продължавайте да работите все така добре и знайте, че желанията ви се осъществяват. Това е изключително позитивен знак, който означава, че можете да очаквате още по-големи чудеса.

888 като последователност от цифри

Завършва определен етап от живота ви и това е знак за подготовка. Тази последователност от цифри може да означава, че приключвате емоционална кариера или фаза на отношения. Означава също, че има светлина в края на тунела.Допълнително: „Реколтата е узряла. Събирайте и се наслаждавайте“. С други думи, не се суетете в движението си напред и се наслаждавайте на плодовете от труда си.

999 като последователност от цифри

Завършване. Край на голяма фаза в личния или всеобщия живот. Също така е послание за Светлинните работници, които се занимават с лечението на Земята: „Започвайте работа, Майка Земя има нужда от вас“.

000 като последователност от цифри

Напомняне за единството ви с Бога, за да усетите присъствието на Божествената любов в себе си. Означава също, че някаква ситуация е направила пълен кръг.

Можете да научите повече  за различните послания на вашите духовни водачи от прекрасната книга на Дорайн Върчу „Ангелски числа“ 

Ангелски числа – Комбинация от цифри

Често ангелите изпращат съобщение, което съдържа комбинация от две и повече цифри. Тук са посочени основните значения на тризначните и двузначни комбинации. Ако вашите послания съдържат три и повече цифри, обединете отговора като сбор от комбинации. Например, ако постоянно забелязвате комбинацията 312, използвайте комбинацията 31 и 12. Или, ако имате усещането, че така ви подсказват, сборувайте цифрите докато получите еднозначно число, което можете да разглеждате като повтарящо се три пъти.

Вижте какво казват различните Кобинации англески числа:

от книга на Дорайн Върчу „Ангелски числа“