Септемврийски комплект от Познание

62.98 лв.

2 книги + лично астрологично бижу на една цена! 

вместо за 62,98лв. за 51,68 лв. (спестявате 11,3 лв.) 

Промоцията е валидна до 10.09.2017г.

Код: promo0917 Категория:

Описание

2 книги + лично астрологично бижу на една цена! 

Нов поглед към енергийните възможности на човека.

Книгата, която ви предлагаме, можете да използвате като пълноценно ръководство независимо от това, дали сте чели или не други книги на тази тема. Тя ще ви помогне да усвоите новата усъвършенствана техника, наречена Квантово докосване 2.0, или просто КД2.0. Квантовото докосване е проста техника, а резултатите са впечатляващи, всеки може да я усвои и успешно да я практикува. То прави възможно бъдещето такова, каквото го вижда Ричард Гордън, и може наистина да преобрази живота ни. Книгата съдържа безценна информация за природните способности и сили на човека и предоставя тази информация в момент, когато човечеството най-много се нуждае от нея.

Духовна технология за изцеление на взаимоотношенията, освобождаване от гнева и чувството за вина, намиране на взаимно разбирателство във всяка ситуация.
Предлаганите в тази книга прости и достъпни методи ще ви помогнат да се избавите от емоционалния товар на миналото и да изпитате радост от пълното приемане на всичко, което ви дава животът. В резултат ще станете много по-щастливи, по-силни и по-свободни.

Повече от вероятно е, че тази книга ще повлияе на вашата съдба. Тя ще ви помогне напълно да преразгледате своите възгледи за собственото си минало и настояще. За разлика от другите форми на опрощение истинската прошка е лесно достижима и се извършва практически мигновено. След това вие можете да се откажете от ролята си на жертва, да разтворите сърцето си и да повишите нивото на жизнените си вибрации.

Лично астрологично бижу, 25,00 лв.

Астрология, Кабала, Таро и литотерапия са съчетани в едно индивидуално бижу.

Всяко шишенце е индивидуално и за това се изисква името, дата и час на раждане (и без час ще успеем да ви го направим – като комбинация от име и нумерология), както и рождено място.

  • Високо качество
  • Индивидуално и оригинално бижу
  • Естествени камъни („чипс“)
  • Разпечатана астрологична карта
  • Кратка информация за камъните
  • Подарък торбичка органза

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Септемврийски комплект от Познание“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *